Atelier Annelies

Atelier Annelies

Creatieve coaching
Mandala tekenen
Intu├»tief schilderen

Blogs

24 jan 2012

Hallo lieve mensen,
Een nieuw jaar is alweer bijna een maand op weg. Een bijzonder jaar, dit 2012, ook voor ons. We( mijn man en ik) zijn beiden werkeloos en werkzoekend. Het is een heel ander leven. . . . Maar we kijken naar de mogelijkheden en niet naar onmogelijkheden. Dat maakt dat we niet wegzakken in angst, maar aanvaarden dat het leven nu even niet anders is. We gaan binnenkort weer als pelgrim op pad: opnieuw wagen we ons aan het grote avontuur van de Camino, het pelgrimspad naar Santiago de Compostella!!!! Het is de bedoeling Over mogelijkheden gesproken: nu is het mogelijk, want werk is er op dit moment niet, dus we hebben dit als kans gezien. Over een jaar kan ons leven er weer heel anders uit zien, dus we grijpen onze kans en gaan! het is de bedoeling dat we half april vertrekken naar Spanje en weer 800 km wandelen. Het zal ook deze keer weer heel veel losmaken, onszelf tegen komen en voelen dat de weg het doel zal zijn. . .
Maar eerst gaan we nog lekker schilderen en mandala tekenen met wie dat willen!
Ook heb ik inmiddels een paar mensen mogen coachen en creatief begeleiden. In deze tijd zijn er veel mensen die het gevoel hebben dat ze zichzelf zijn kwijtgeraakt in deze hectische wereld; geleefd worden en er behoefte aan hebben om te veranderen en dichter bij zichzelf willen terugkeren. Daarvoor is het nodig om te voelen. . . wie ben ik en wat wil ik . En waardoor komt het dat ik overspannen word of een burn-out krijg, of hoe krijg ik weer zelf vertrouwen. . .
Dat zijn de speerpunten waar het om gaat in het coach gebeuren. Schilder- en tekentechnieken zijn hierin belangrijk als spiegel voor jezelf. Het helpt echt!
Ik wens je dit jaar veel positiviteit, vrede in je hart en veel liefde om te geven, maar ook om te ontvangen! We hebben dit allemaal hard nodig!


Warme groet van Annelies

Overige berichten