Atelier Annelies

Atelier Annelies

Creatieve coaching
Mandala tekenen
Intu├»tief schilderen

Blogs

januari 2013

Hallo lieve, creatieve mensen!

Een jaar achter de rug met veel gebeurtenissen: werkloos . . en weer aan het werk.
Weer een kleinkind dat is geboren op een speciale dag: 21-12-2012, de dag waarop de Maja kalender afliep en er een nieuw tijdperk is begonnen van andere energie. We merken de veranderingen!
Een speciaal jaar is begonnen, voor velen van ons zal het een heel moeilijk jaar worden, want de crisis begint de bodem van ons bestaan te raken!
Werkeloosheid, ziektes en allerlei zaken spelen een grote rol en we hebben het niet in de hand.
We zullen moeten leren loslaten en met de stroom meegaan.. . . .
Vasthouden heeft geen zin en maakt alles alleen maar moeilijker.
Loslaten wil zeggen dat we mee kunnen gaan in de stroom van het leven en ontdekken van nieuwe wegen: creatief worden en ook op die manier met ons leven omgaan: ons gevoel durven volgen en daardoor andere perspectieven leren zien, dat is wat 2013 ons kan brengen.
Energie die verandert, trilling die hoger wordt, we voelen het allemaal. . . . meer moe, meer behoefte aan slaap (resetten van onze hersenen) want er komen steeds meer prikkels binnen waardoor we meer behoefte krijgen aan rust en stilte en onthaasten in ons leven.
Terug naar basisbehoeften en het geld weer als middel gaan zien en niet als doel in ons leven!
Als we die omslag kunnen maken zal de wereld er heel anders uit gaan zien en beleven. . . . en ons gevoel ( de vrouwelijke energie) ons leven laten leiden en nieuwe inzichten krijgen en het leven zal zich

Hoe dan ook: ik ben van plan er een mooi jaar van te maken en hoop dit samen met velen te kunnen doen!
Ik wens iedereen dan ook een jaar toe van goede veranderingen vanuit liefde en geluk en dankbaarheid met dat wat we hebben. En ook meer rust om beter te voelen. . . .

Warme groet van Annelies

Overige berichten