Atelier Annelies

Atelier Annelies

Creatieve coaching
Mandala tekenen
Intu├»tief schilderen

Blogs

18 aug 2014

We gaan weer een nieuw seizoen in!!

Hallo allemaal,
De zomer was warm en druk. . .maar ik heb er weer zin in en hoop dat jullie dat ook hebben! In september gaan we weer een nieuw seizoen in met nieuwe uitdagingen!
De laatste tijd ( al wel een paar jaartjes terug ) ben ik ook aan het zentangle tekenen en pas het ook toe in het mandala tekenen en dan heet het een zendala. Toen dacht ik nog dat ik aan het "doedelen" was, haha, het blijkt dus zentangle te heten!
Zentangle is vrij invullen van vlakken, al dan niet geometrisch of in vrije vormen. Het kan met wit-zwart en met kleuren. Een uitdaging is ook vooraf bewerkt papier waar je op kunt tekenen en je laat leiden door de vormen die door de ecoline of aquarelverf zijn ontstaan op het papier. Dit seizoen ga ik dag workshops doen waarin je kunt kennismaken met een paar verschillende technieken en vormen .
Het is ook de bedoeling om een aantal lessen te gaan maken waarin verschillende technieken uitgebreider aan bod komen. Ik zit vol ideeën hierover en heb voor mezelf al een aantal zendala's uitgewerkt!

Ik voeg een paar voorbeelden uit mijn "collectie" bij. . . .
Verder zijn er workshops collage maken; Kandinsky schilderen; Dotpainting; intuïtief schilderen; kennis maken met mandala tekenen, enz. Heb je belangstelling ? Neem dan even contact met me op.

Overige berichten