Atelier Annelies

Atelier Annelies

Creatieve coaching
Mandala tekenen
Intuïtief schilderen

Blogs

17 jan 2015

Een heel nieuw jaar voor ons met allerlei ontdekkingen!

Hllo lieve allemaal,
het nieuwe jaar is alweer enkele weken oud. Even terugkijkend naar 2014 kan ik voor mijzelf zeggen dat het een mooi jaar was waarin veel veranderingen waren. In de maatschappij voelen we helaas wel de crisis en vele gezinnen hebben het financieel erg moeilijk: laten we elkaar helpen zoveel we kunnen!
Laten we in onze buurt rondkijken en naar elkaar omzien zonder oordelen.
Mijn wens voor het nieuwe jaar is ook: LATEN WE HET OORDELEN OVER ELKAAR LOSLATEN EN ELKAAR OMARMEN IN LICHT EN LIEFDE !! In ons huis zijn we bezig om van oud naar nieuw te gaan, ruimte maken en vernieuwen en ook dit jaar gaan we verder. Dan kunnen we weer jaren verder! Fijn gevoel dat we opruimen en ons met meer rust gaan omgeven. Wat mijn creativiteit betreft is het laatste halfjaar de energie vooral naar ons huis gegaan, maar nu kan ik weer verder! Wat werk betreft is mijn toekomst onzeker: heb bijna mijn laatste tijdelijke contract op bij de RIBW en dan moet ik er ook uit. Juist dit jaar zijn de regels van de UWV aangescherpt in de hoop dat werknemers weer sneller mensen een vast contract zullen aanbieden,maar persoonlijk denk ik dat dat deze verandering nog lang zal duren! De crisis is nog lang niet voorbij en de maatschappij zal helemaal anders in elkaar gaan steken. . .Het ziet er naar uit dat ik werkeloos zal worden en weer op zoek moet naar werk. Ik moet vanaf 1 april dus weer op zoek! Gelukkig heeft Bennie wel ( tijdelijk) werk, dus we hebben nog geluk daarmee!Daar zijn we ook dankbaar voor en we zien wel wat er op ons pad gaat komen wat dat betreft: positief blijven denken en er voor gaan. . . .!
In mijn atelier ben ik nu een mandala aan het schilderen met de afmeting 80 x 100 cm. Deze krijgt een mooie plek in onze huiskamer. Het mandala tekenen en zentangelen is een supercombinatie waar weer veel ideeën uitkomen! Het schilderen van mandala's is ook een nieuw fenomeen waar ik me op gestort heb en lekker geëxperimenteerd met zentangle op schildersdoeken . . . . .heel leuk om te doen! Ook zijn er nu veel kleurboeken voor volwassenen op de markt gekomen. Het lijkt erop dat het taboe eindelijk verdwijnt dat kleuren alleen voor kinderen zou zijn:iets waar we met het mandalatekenen al jaren mee bezig zijn: tekenen en kleuren is goed voor jezelf!!!
Dit jaar wordt weer een " exploring " jaar en we kunnen weer veel samen gaan delen!
We zien elkaar in de komende tijd weer in mijn crea ruimte !
Warme groet van mij!!!

Overige berichten