Atelier Annelies

Atelier Annelies

Creatieve coaching
Mandala tekenen
Intu├»tief schilderen

Blogs

26 nov 2015

een interview . . . .

Lieve mensen,

Het interview in de krant lezen was een schok voor mij!Hier moest ik even over na denken: was dit hoe ik gezien wil worden of wie ik ben????
Ik leef en handel vanuit liefde en respect voor ieder mens en ook voor zijn / haar mening.
Dit stuk in de krant doet mij beseffen dat media juist alleen maar dát stukje gebruikt waar ze misschien mee willen scoren; maar dat ze daarmee verbanden uit elkaar halen door gedeeltes weg te laten en er een heel ander verhaal ontstaat . . . .
Jammer, want zo provocerend zit ik niet in elkaar en wil niemand boos maken of pijn doen! Iedereen is vrij om te denken en te geloven wat hij / zij wil: daar hoef ik geen oordeel over in de krant te zetten. Ik voel me dus anders neergezet dan ik ben en dat is jammer.
Het gaat om een positieve insteek: ontspanning te ervaren met het kleuren van mandala's! Nu heb ik het gevoel dat ik een sceptische verslaggever tegenover me had zitten, die eigenlijk antireclame maakt: jammer Ruud, maar ik hoop dat je nu toch zelf gaat kleuren en ervaren dat kleuren ook voor jou is en dat je ontspanning mag ervaren hierin!
Wie weet hoor ik nog eens van je!

Zo, dit moest ik even kwijt : en wel in het openbaar, want dit moet ik ergens toch in de openbaarheid brengen na zo'n confrontatie in de krant!
Het lucht wel op en positief ga ik verder!
Mijn 2e bestelling heb ik al gedaan: er zijn veel mensen die het boekje willen om in te kleuren en ook om het kado te geven aan dierbaren: dat is mijn doel: verspreiden van een middel om ontspanning te ervaren en dat heb ik bereikt!

Op naar het volgende boek waar ik mee bezig ben om te maken.. . . .
Hierin komen culturen en geloven samen in één boek: dat kan ook!
Ik wil laten zien dat er zoveel moois gedaan wordt in mandala's en ieder mens , waar ook ter wereld, dit allemaal op zijn eigen manier voelt, ervaart en gebruikt in deze oervorm: de cirkel!!
Het proces van het maken van het boek vordert goed: het is een uitdaging die ik graag aan ga en heb er veel plezier in en de dames, die mijn mandala's uitproberen hebben ook veel plezier!!!

Allemaal veel genoegen en ontspanning gewenst met je eigen cirkel . . . .

liefs van Annelies

Overige berichten