Atelier Annelies

Atelier Annelies

Creatieve coaching
Mandala tekenen
Intu├»tief schilderen

Blogs

24 nov 2016

even bijkletsen

hallo lieve allemaal,
het is alweer een tijdje geleden dat er een berichtje van mij was.
Dit had verschillende redenen: er zijn 3 dierbare mensen van dichtbij overleden, waaronder mijn mamma. . . . En dan ben je op een heel andere manier bezig om te leven.
Het was een heftige tijd en heb ik vooral voor mijzelf getekend en geschilderd.
Ook was er een mooie gebeurtenis: in augustus is ons derde kleinkind geboren, waar we heel dankbaar voor zijn! Een mooi meisje dat Lisanne heet.
In september / oktober hebben we een Camino gewandeld : de Costal route in Portugal en Spanje langs de kust naar het noorden naar Santiago de Compostella. We hebben samen een fijne tocht gehad ; een nieuw avontuur en route! De vorige 2 keren waren de Camino Frances en nu hadden we samen een nieuw pad gekozen langs de oceaan en de rotsen van Gallicië in Portugal en Spanje: geweldig!!
Het werkte helend en deed ons goed. . . .
En nu gaan we verder en drijven deze 3 dierbare mensen steeds verder weg op de tijdlijn van mijn leven. . . .zo voelde dat duidelijk daar aan de kust met die grote golven die maar doorgaan met aanrollen en terugtrekken. . . .alles gaat door.
Het is alweer bijna het eind van 2016 en we bereiden ons al voor op de winter en de kerst en daarmee het feest van de zonnewende; het teken dat het Licht terug komt!
En daarmee de cyclus van de seizoenen volgend in ons leven. .
Ook heb ik Facebook ontdekt en heb ik 2 pagina's aangemaakt, een atelier pagina waarop je mij kunt volgen met waar ik mee bezig ben of uitleg over een mandala of schilderij die ik maak. Op de andere komen vooral mooie zinnetjes of gedichten of andere leuke dingen voorbij wat mij bezig houdt op het spirituele vlak.
Daarom zal dit mijn laatste blog zijn op deze website.
Als je je op facebook aanmeldt kan je mij daar verder volgen en zie je vaker even een nieuw werk of ontwikkelingen.
Ik zie je vast wel op facebook en zo niet: een heel fijn leven gewenst met veel Liefde en Licht en Positiviteit !!

Dikke knuffel van mij!

Overige berichten