Atelier Annelies

Atelier Annelies

Creatieve coaching
Mandala tekenen
Intu├»tief schilderen

Blogs

9 okt 2009

Alweer een kwartaal zijn we verder: de cursussen zijn weer begonnen en veel mensen verzuchtten: eindelijk weer, ik heb er weer zin in!
Heb zelf ook weer mijn studie opgepakt, en ik geniet ervan.
In de zomerperiode heb ik een aantal Hundertwasser schilderijen gemaakt; en we hebben een paar workshops hiervan gepland.
Inmiddels is de eerste geweest en men vond het heerlijk om te doen: alles loslaten en maar lekker doen, dat was het algemene gevoel. Er staat ook een workshop gepland in maart volgend jaar in Ierland: ik ben door de Art club van Mallow uitgenodigd om daar een workshop Hundertwasser te komen geven; gaaf hè?! mijn schoondochter is een van de leden van de art club, vandaar. Ik heb er zin in, al moet het dus wel in het Engels. . .
Inmiddels ben ik ook op zoek naar een nieuwe invulling van mijn werk in het ziekenhuis, dus de komende tijd is er weer één van veranderingen.
Ook hebben we ( mijn man en ik ) ons opgegeven voor 2 weken vrijwilligerswerk in een herberg langs de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella, om de 'andere kant ' te voelen. We willen de komende 2 jaar uitvogelen wat wij in de toekomst willen: misschien wel iets met z'n tweëen aanpakken. . . .
We zien wel wat er op ons pad komt.
Voor iedereen: een fijne herfst en warme decembermaand gewenst!
lieve groet van Annelies

Overige berichten