Atelier Annelies

Atelier Annelies

Creatieve coaching
Mandala tekenen
Intu├»tief schilderen

Wat doe ik?

Mandala tekenen is mijn grote passie; intuïtief en geometrisch.
Daarvoor heb ik lessen ontwikkeld, waarin het voor mij de uitdaging is om iets origineels te maken en zo te beschrijven, dat je er mee aan de slag kan.
Zo ben ik nu bezig met de uitdaging om de graancirkels te ontcijferen en er een werkbeschrijving bij te schrijven.
De grote uitdaging nu ( oktober 2015 ) is, dat ik werk aan een boek van mij dat uit gaat komen in het voorjaar 2017!! Het wordt een werkboek mandala tekenen met roosvensters, oriëntaals tegelmotieven en Russisch vlechtwerk!
In november 2015 verschijnt er een mandala kleurboekje met als titel: kleuren on the go! Het is een boekje waarin mandala 's staan die uit nodigen tot kleuren en ook zentangle met als doel: ontspanning.
Ook zijn er tekeningen van mijn hand in de scheurkalender van de Happinez scheurkalender voor 2016 en werk ik ook aan de versie voor 2017.

Ook begeleid ik mensen met een beperking, die graag op schildergebied creatief willen zijn en daarbij hulp nodig hebben en op hun eigen niveau kunnen werken.
Ik begeleid respectvol en wordt zelf ook blij van de resultaten!
Mijn doelgroep is jong volwassenen en volwassenen.

Ten slotte verkoop ik vanuit huis ook tekenmaterialen zoals: kleurpotloden; kleurboeken en werkboeken op mandala gebied en tekenpapier.
Dit wordt in de loop van de tijd uitgebreid.
Dit is uit nood geboren, want in de nabije omgeving is er geen winkel met een goed assortiment. Ook wil ik kleuren graag zelf zien, potloden uitproberen en papier voelen, voordat ik het koop.
Nu heb ik het in huis en kan zo ook andere mensen in mijn omgeving blij maken!